img1 home- Vi har under nästan fem års tid använt oss av Resevaruhuset för alla våra event och kund-och gruppresor. Vi är väldigt nöjda med den personliga servicen och med professionalism som genomsyrar allt!
Oscar Holm

Nigab

- Neuroförbundet arrangerar bland annat semesterresor inom och utom landet. Flertalet av våra medlemmar har rörelsenedsättningar och beroende av sin rullstol och därför måste det fungera med flyg, transfer och boende. Neuroförbundet anlitar Resevaruhuset sedan ett 10-tal år tillbaka och är mycket nöjda med service och det goda samarbete som vi har. En stor fördel är att arbeta mot en kontakt som har stor kunskap om branschen och vilka behov vi har gällande tillgängliga resmål.
Pia Laurell

Neuro

- Gänget på Resevaruhusets Grupp & Event hjälpte oss med vår konferensresa och vi är väldigt nöjda med både dem och deras arbete. De har en personlig närhet och snabb service, vilket är viktigt för oss. Oavsett om det gäller oväntade ändringar i resplanen eller frågor om stort och smått löser de det snabbt och friktionsfritt.
Malin Wellander

Setterwalls

NYHETSBREV
Vill du ta del av det senaste från Resevaruhuset? Signa upp på något av våra nyhetsbrev

footer footer1 footer2
TELEFON: 08-587 25 040
gruppevent[at]resevaruhuset.se


Huvudkontor besöksadress: Sveavägen 20, Stockholm Postadress: Box 7443,103 91 STOCKHOLM Styrelsens säte:
Stockholm Org.nr: 556256-1406 Momsreg.nr (VATnr): SE 556256140601 Moderbolag Resevaruhuset Holding AB Org. nr: 556783-46422